DK EN

The Frog at the bottom of the Well believes that the Sky is round (FR)

Vores barndomshjem og minderne om det første hus, det første landskab, den første legeplads forlader os aldrig. De ligger dybt i vores erindring, og selvom de med årene falmer, kan de dukke op i klare glimt, og vise noget helt grundlæggende, om hvem vi er blevet.


I THE FROG AT THE BOTTOM OF THE WELL BELIEVES THAT THE SKY IS ROUND, slår to trofaste tjenere dørene op til et hus, der langsomt toner frem i takt med en gådefuld erindring om dets beboere. Blandt objekter og billeder står verden stille i en times tid, mens vi befinder os i en andens hukommelse. Mr. Brin d’Avoines hukommelse. Manden der har dedikeret sit liv til at samle på huse. Nogle er så store at de rummer høje bjerge og dybe søer, andre så små at de næsten forsvinder, blot lyset forandrer sig en anelse. Uanset hvor mange forskellige huse, samlingen består af, så kan intet dog rigtig måle sig med huset, han boede i som dreng… barndomshjemmet.


Det legendariske Vélo Théâtre skaber på fineste vis en intim og poetisk atmosfære, hvor publikum træder ud af den sædvanlige rolle som tilskuer og i stedet bliver en privilegeret gæst i et drømmelignende hus. En imponerende visuel installation, hvor det er muligt for børn og barnlige sjæle selv at gå på opdagelse blandt de mange magiske objekter og minder.


Produceret af Vélo Théâtre


Køb billet

Spilleperiode
25. - 26. maj 2019

Scene Kedlen, Godsbanen

Varighed 75 min.

TID LØR. 13.00 og 15.30,

SØN. 13.00

PRIS 60-150 KR.

ALDER 6+

SPROG Fransk med dansk oversættelse

Køb billet

Tryk på knappen "køb billet" og få en international scenekunstoplevelse i verdensklasse.Køb billet

"an enchanting performance experience that offers a slice of childhood that is simply unforgettable”

PUPPET PLACE

FOLKENE BAG

MEDVIRKENDE Charlot Lemoine, Tania Castaing, José Lopez, Fabien Cartalade

DRAMATURG Francesca Bettini

SCENOGRAFI Philippe Lefebvre og Vélo Théâtre

LYD OG MUSIK Fabien Cartalade

LYSDESIGN José Lopez

FILM Florent Ginestet