DK EN

Outwitting the Devil

DANS

Kylie Minogue, Juliette Binoche og Florence and the Machine. Det er bare nogle af de kunstnere, den verdenskendte og prisbelønnede instruktør, danser og koreograf Akram Khan har samarbejdet med. Han er kendt for at have instrueret en del af den smukke åbningsceremoni til de Olympiske Lege i London i 2012, og siden han oprettede Akram Khan Company i 2000, har gruppen opnået stor international anerkendelse og kunstnerisk succes for deres modige og nytænkende forestillinger.

Forestillingen  Outwitting the Devil er en gribende og visuelt smuk dansefortælling om livet, døden, venskab og håb, inspireret af den ældgamle myte om Kong Gilgamesh fra Oldtidens Østen. Performerne, der er fra hele verden, er mellem 25 og 68 år. De er alle utroligt dygtige og meget forskellige, idet de har baggrund i så forskellige dansestilarter som bharata natyam, moderne dans og hip-hop.

Produceret af Akram Khan Company (UK)

Spilledato
29. maj 2021

Scene
Musikhuset, Store Sal

Varighed 70 min.

TID Lørdag kl. 20.00

PRIS 270-350 KR.

ALDER Fra 8 år

SPROG Hovedsageligt ordløs

Artist talk efter forestillingen

Bagom

Cirque Éloize har skabt prisbelønnet underholdning i 25 år og er et af de førende moderne cirkuser i verden. Cirque Éloize har deltaget i adskillige prestigefyldte internationale festivaler og har forført både New Yorks Broadway og Londons West End.

FOLKENE BAG

MEDVIRKENDE Nathan Biggs-Penton, Andreas De Ryck, Rosita Hendry, Guillaume Larouche, Camille Leclerc, Giovanni Maldonado, Joana Martinho, Trevor Pool, Meghane Poulet, Johan Prytz, Paul Roberto and Owen Winship

INSTRUKTØR Emmanuel Guillaume

ARTISTIC DIRECTOR Jeannot Painchaud

KOMPONIST Éloi Painchaud

ACROBATIC DESIGNER Nicolas Boivin-Gravel

KOREOGRAF Annie St-Pierre

SET AND PROP DESIGNER Francis Farley

KOSTUMER Sarah Balleux

MAKE-UP Virginie Bachand

LYSDESIGN Francis Hamel

LYDDESIGN Colin Gagné

ASSOCIATE PRODUCER Pascal Auger

Køb partoutkort

Køb partoutkort og få forestillingen SALOON af Cirque Éloize til særpris.


Pris for partoutkort 450 kr.

Særpris på SALOON med partoutkort 275 - 375 kr.


Køb partoutkort