DK EN

Invisible Lands (SE/FI)

UDEN HJEM OG HÅB

Over ørkenen, op ad bjerget og over havet. Den dag krigen brød ud, forlod de deres hjem. Det Arabiske Forår blev katalysator for en kæmpemæssig katastrofe. Millioner måtte flygte fra deres bombede huse og hjemland og begav sig ud på en farlig rejse mod Europa. Mange døde undervejs og endnu flere er den dag i dag stadig flygtninge uden hjem og håb for fremtiden.


EN LEVENDE SCENE

INVISIBLE LANDS er en rørende og anderledes forestilling, der tager fat i og iscenesætter den massive menneskeflugt fra de krigshærgede lande i Mellemøsten. De to performere transformerer deres kroppe til en levende scene, hvor mennesker på flugt forsøger at finde en vej at gå. Flygtningestrømmen bliver på den måde helt nærværende. Den kryber bogstaveligt talt ind under huden, når den nøgne ryg bliver til en ørken, rygsøjlen til uoverstigelige bjerge og det store hav ligger lige under næsen.


Produceret af Livsmedlet Theatre


Køb billet

Spilleperiode
25. - 26. maj 2019

Scene Teater Refleksion

Varighed 50 min.

TID LØR. 17.00, SØN. 13.00 og 17.00

PRIS 80-150 KR.

ALDER 12+

SPROG Intet sprog

Køb billet

Tryk på knappen "køb billet" og få en international scenekunstoplevelse i verdensklasse.Køb billet

Anmeldelser


StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

"Best of all is Invisible Lands (...) It's masterfully done"

The Guardian


"... probably the most extraordinary performance I have ever seen..."

“The collaboration between Sandrina Lindgren and Ishmael Falke is admirably strong and intense, their dynamics is outstanding”

Extempore Kulttuuriblogit


"Ishmael Falke and Sandrina Lindgren create together a performative and meditative set, that brings the victims of refugee traffic literally to the skin”

Turun Sanomat

Bagom

Livsmedlet Theatre er et teatralsk samarbejde mellem Ishmael Falke (dukkefører, instruktør, skuespiller) og Sandrina Lindgren (danser, koreograf, teaterforfatter). Samarbejdet blev etableret i 2011 med en ambition om at skabe relevante og innovative visuelle teaterværker, der udfordrer publikums perspektiv på egne omgivelser og hverdag. Deres værker er afledt af en blanding af dans, fysisk teater, dukketeater og objektteater kombineret med overraskende og nogle gange ukonventionelle valg i historiefortælling, materialer og arbejdsmetoder. Livsmedlet Theatre skaber værker både på gaderne og i teatret.

FOLKENE BAG

MEDVIRKENDE Ishmael Falke og Sandrina Lindgren

INSTRUKTØR Ishmael Falke og Sandrina Lindgren

LYD OG MUSIK Niklas Nybom

LYSDESIGN Jarkko Forsman

FOTO Pernilla Lindgren