DK EN

Happiness

Kort & godt

Fra en lille betonbygning, der er placeret i det offentlige rum, udforsker installationen Happiness en verden af den ​​kunstige lykke, der i stigende grad er tilgængelig for os i form af medicin, smertestillende og antidepressive.

Nysgerrig på mere?

Den lille betonbygning ligner en blanding mellem et offentligt toilet og et apotek. En lille ulovlig butik, der er bemandet af en menneskelig robot. Hun taler med os om forskellige stoffer, smertestillende midler og antidepressive, vi kan bruge til at justere vores følelsesmæssige virkelighed ved at ændre serotonin- og dopaminniveauerne i vores hjerne. I kombinationen af ​​robotter og stoffer udforsker værket den zone, hvor det menneskelige og det kunstige smelter sammen; hvor vi, hjulpet af syntetiske stoffer, kan rehumanisere eller blive mere end mennesker. Eller undslippe vores menneskelige tilstand helt for en stund.

Bag Happiness er den anerkendte hollandske kunstner Dries Verhoeven, der er en af tidens mest omdebatterede kunstnere. Provokerende og tankevækkende blander han teater, scenografi og billedkunst, og skaber installationer, performances og happenings på museer, teatre og i offentlige rum. I grænselandet mellem performance og installationskunst fremhæver han forskellige aspekter af den fælles sociale virkelighed, vi leder i.

Spilleperiode
15. - 18. jun 2023

Scene UDENDØRS

Varighed 20 min.

TID

Torsdag kl. 14.00-20.00

Fredag kl. 14.00-20.00

Lørdag kl. 10.00-18.00

Søndag kl. 10.00-18.00

STED TBA
PRIS Gratis 

ALDER For unge og voksne

SPROG Engelsk 


#holland #installation #robot #lykke #virkelighed


Folkene bag

Koncept: Dries Verhoeven

Produktion: Studio Dries Verhoeven

Dramaturg: Hella Godee

Creation humanoid: Chris Creatures Filmeffects

Digitalt dukkespil: Stefano Trambusti

Instruktørassistent: Bart van de Woestijne

Stemme: Annie Saunders

Lyd: Jimi Zoet

Understudy: Yurie Umamoto

Kostume: Saskia Schoenmaker

Teknisk leder: Roel Evenhuis

Teknisk manager: Peer Thielen

Software: Sylvain Vriens

Fotokreditering: Willem Popelier

Happiness er co-bestilt af SPRING Festival Utrecht og NDSM-werf foundation, og er gjort mulig med støtte fra Fonds Podiumkunsten, Gemeente Utrecht, BPD Cultuurfonds, Fonds Fentener van Vlissingen, stimuleringsfonds creatieve industrie, Amsterdams Fonds voor de Kunst og BNG Cultuurfonds.