DK EN

Festival Square

Tag en velfortjent pause i solen mellem forestillingerne og besøg ILT Festival Square ved Teatret Svalegangen, hvor du kan opleve masser af gratis pop-up events, familieaktiviteter, mad, drikke og masser af god stemning midt i byen. Festival Square er åben fra fredag den 28. maj til søndag den 30. maj.

Se hvilke events du kan opleve nedenfor.

Spilleperiode
28. - 30. maj. 2019

Scene Teatret Svalegangen

ÅBNINGSTIDER

Fre. kl. 12.00 - 22.00

Lør. kl. 10.00 - 22.00

Søn. kl. 10.00 - 18.00

PRIS Alle aktiviteter på pladsen er gratis

Multikulturelt køkken

Få stillet sulten når Bispehavens Køkken kommer og fyrer op under gryderne, og serverer lækker streetfood. Det er et multikulturelt fælles køkken, som er baseret i det vestlige Aarhus, i et boligområde med over 60 forskellige nationaliteter og har derfor en meget stor madkultur. Du finder både klassiske og nyfortolkede retter, som du aldrig har smagt dem før – mums!


TID: Tor. kl. 15.00-21.00 | Fre. kl. 15.00-21.00

Lør. kl. 10.00-21.00 | Søn. kl. 10.00-18.00

VIN, ØL OG KAFFE

Hold en pause i solen mellem forestillingerne og få stillet tørsten. Kaffekareten serverer friskbrygget kaffe fra bønner af højeste kvalitet fra Pascucci – et af italiens berømte risterier. Udover kaffe har kareten også chai latte, kakao, te, vand og kager med. AIA Tranbjergs drinksvogn sælger øl, vin og vand til de ekstra tørstige. Kig forbi, der er noget for enhver smag!


TID: Tor. kl. 15.00-00.00 | Fre. kl. 15.00-00.00

Lør. kl. 10.00-00.00 | Søn. kl. 10.00-18.00

Gratis børneaktiviteter

Kom og se ’Jeg vil bo i zoologisk have’ og andre søde og finurlige internationale kortfilm, når Film i Skoven besøger ILT Festival. Normalt foregår kulturfestivalen Film i Skoven dybt inde i Riis Skov i Aarhus, men 26. maj rykker de teltpælene op og drager mod ILT, hvor de viser film og afholder en sjov og kreativ workshop, hvor vi sammen skal klippe, klistre og farvelægge vilde og søde dyr.


TID: Søn. 10.00 - 15.00

Gratis børneaktiviteter

Kig efter Kunstcamperen på Bispetorv under ILT Festival og find glæden ved at animere og skabe små filmfortællinger, sådan som oldefar eller måske nærmere tipoldefar gjorde det. Genopdag gamle animationsformer som thaumatroper, flipbooks og det magiske Zoetrope. Hvis du ikke ved, hvad det er, så kom og få stillet din nysgerrighed – det bliver sjovt og alle kan være med! Både store og små.


TID: Lør. 11.00 - 15.00

Gratis børneaktiviteter

Tag børnene med et smut forbi krops- og ansigtsmaler Marie Hazra aka. Glimmer Marie. Hun er at finde nede på vores Festival Square både lørdag og søndag, hvor børn og barnligesjæle kan få ansigtsmaling. Kun fantasien sætter grænser!


TID: Lør. og søn. 10.00 - 16.00

Koncert med Niklas Runge

Oplev den aarhusianske multi-instrumentalist og sangskriver Niklas Runge til dette års ILT Festival, hvor han tryllebinder med sine personlige sange og en vokal i en klasse for sig. Med en silkeblød og dybfølt vokal tages publikum med på tur gennem et drømmende og melankolsk univers. Det er luftig indie pop, med inderlighed, ærlighed og sårbarhed.


TID: Fre. kl. 21.30-22.30

Blindtegningsportrætter

Få et helt personligt og unikt portræt med hjem! På Festival Square kan du få tegnet et blindtegningsportræt! På kun 2 minutter tegner kunstnerne fra Kunst & Design, med akvarel og kridt, dine mest essentielle ansigtstræk. Kig forbi og prøv det!


TID: Lør. kl. 10.00-16.00

Yoga i det fri

Kom og bliv strukket godt igennem, når vi afholder yoga under åben himmel på ILT's Festival Square. Smag på alt det bedste fra yogaens verden: energigivende flow, balance, dybe stræk og en afsluttende meditation. Alle kan deltage. Husk at medbringe en yogamåtte eller et håndklæde.


TID: Søn. 11.00 - 12.00

Spoken Word

HAPS er en lokal forening for poetry slammere og andre ordkløvere i Aarhus. Poetry Slam er kamp på poetiske ord, det er friheden i at stille sig på scenen og sige hvad man vil - og det er vanvittigt underholdende! Oplev dem på ILT Festival Square.


TID: Fre. kl. 20.00-21.00

Story Slam

Story Slam er en konkurrence i historiefortælling, hvor ganske almindelige mennesker, fortæller virkelige historier fra deres liv. Fire fortællere dyster om publikums gunst på Bispetorv under ILT Festivalen. Hver fortæller medbringer to selvoplevede historier, og undervejs stemmer publikum om deres favorit fortæller.


TID: Lør. kl. 16.00-17.00