DK EN

Saurus (NL)

FEM METER HØJE DINOSAURUSSER INDTAGER AARHUS’ GADER


GIGANTISKE SKABNINGER FRA FORHISTORISK TID

De formodes at være uddøde, men ikke desto mindre vender de største rovdyr, der nogensinde har gået på jorden, tilbage til det enogtyvendeårhundrede. Med et øredøvende brøl brager de 5 meter høje Sauruser gennem menneskemængden mens de kæmmer byen for føde. De gigantiske bæster kommer helt tæt på publikum, som må hoppe hurtigt af vejen. Publikum kan dog ånde lettet op, for de her Sauruser er planteædere og spiser kun de grønne blade på træerne.


UDDØDE DINOSAURER INDTAGER GADERNE

De største rovdyr, der nogensinde har gået jorden kommer til at trampe rundt i Aarhus, når Bispetorv forvandles til et forhistorisk landskab. Det interdisciplinære gadeteater kompagni Close-Act Theatre fra Holland gør sin danske debut med gadeteater forestillingen SAURUS. Hvis du tør bevæge dig tæt nok på, vil du opdage at Sauruserne er legende og spontane, snapper efter hænder og vifter med deres haler. Efter et stykke tid bevæger de sig væk, pænt linet op, mens deres hoveder vugger rytmisk og langsomt forsvinder de gigantiske, men blide bæster igen.


Produceret af Close-Act Theatre

Spilleperiode
18. - 20. maj 2017

Scene Bispetorv

Varighed 45 min.

TID

TORS. KL. 15 & 17, FRE. KL. 15 & 17, LØR. KL. 12 & 14

PRIS GRATIS

ALDER ALLE

SPROG INTET SPROG

Bagom

Forestillingen iscenesætter publikum og kombinerer teater, stylter, musik, ild, dans, metalkonstruktioner og luftbårne objekter. De medvirkende er helt skjult i kostumerne. Efter showet bliver de volumenøse kostumer sat på særlige stilladser. Mange forventer højteknologiske maskiner bag kostumerne, men det er faktisk mennesker på stylter.