DK EN

Opera Opaque (FR)

EN HUMORISTISK SKRÆK-KABARET OM FRYGT


HUMOR OG RÆDSEL

Velkommen til Madame Silvas mærkværdige og makabre kabaret! En skræk-kabaret om frygt, fuld af humor og rædsel. Madame Silvas sande oprindelse er gået tabt i tidens mørke. Hendes fortid er sagnomspunden og fuld af modstridende historier og anekdoter. Nogle mener, hun kommer fra det fjerne Sibirien, fra en landsby med lige, brostensbelagte gader, et mystisk sted fuld af spændende møder. For andre forsvinder Silvas historie inde i ruinerne af et for længst glemt slot et sted i Bretagne, kun kendt fra vage antydninger i gamle manuskripter. Mens endnu ældre rygter antyder, at hun bor i de dybe, mørke norske skove. Og så er der dem, der vover den påstand, at hun hører til på "den anden side", i et navnløst land. Men alle legenderne er enige om én ting ... hun får dine nakkehår til at rejse dig!


Glæd dig til en fængslende forestilling, der er skræmmende sjov og får publikum til at holde vejret af bare spænding. Sublim dukkeføring, skyggeteater og skuespil går op i en højere enhed i denne kabaret om og med Madame Silva. ILT publikum kan se frem til en kabaret af spektakulære glimt af liv og død – med en humor, der holder dig på kanten af sædet.


Produceret af Theatre Plexus PolaireKøb billet

Spilleperiode
18. - 19. maj 2017

Scene Teater Refleksion

Varighed 40 min.

TID 16.30

PRIS (B) 50 - 110 KR.

ALDER FRA 8 ÅR

SPROG


MEDVIRKENDE OG DUKKEFØRERE PIERRE TUAL OG POLINA BORISOVA

INSTRUKTØR YNGVILD ASPELI

MUSIK GURO SKUMSNES MOE

DUKKEMAGERE POLINA BORISOVA, PRISCILLE DUMANOIR AND YNGVILD ASPELI

KOSTUMER SYLVIA DENAIS

LYSDESIGN DAVID FARINE AND SINDRE STØLSDOKKEN

SCENOGRAFI GUNHILD MATHEA OLAUSSEN

FOTO

PRODUCERET AF THEATRE PLEXUS POLAIRE

DELEGATED PRODUCTION COMPAGNIE PHILIPPE GENTY (FR)

CO-PRODUCTION TEATER INNLANDET (NO), TURNEORGANISASJON FOR HEDMARK (NO) AND LA MCNN – CENTRE DE CREATION DE PRODUCTION (FR).

STØTTET AF

DIRECTION DES AFFAIRES CULTURELLES – DRAC BOURGOGNE(FR), ARTS COUNCIL NORWAY(NO), HEDMARK FYLKESKOMMUNE - DKS (NO), SPENN.NO (NO), FOND FOR LYD OG BILDE (NO), FOND FOR UTØVENDE KUNSTNERE (NO) AND FRITT ORD (NO).