DK EN

Blessed Are Those Who Dream Standing Up Without Walking On Their Lives (FR)

EN HYBRIDFORESTILLING MED DANS, CIRKUS OG FILM


DRØMMEAGTIGE ØJEBLIKKE

BLESSED ARE THOSE WHO DREAM STANDING UP WITHOUT WALKING ON THEIR LIVES er et hybridprojekt, der kombinerer visuel kunst og koreografi og bringer de to genrer tættere sammen. Forestillingen blander moderne dans, cirkus og filmkunst for at skabe uvirkelige og drømmeagtige øjeblikke igennem bevægelser.


KROPPE OG BILLEDER I BEVÆGELSE

BLESSED ARE THOSE WHO DREAM STANDING UP WITHOUT WALKING ON THEIR LIVES er et samarbejde mellem cirkusartist Boris Gibe og danser og filmskaber Florent Hamon. Forestillingen er et forsøg på at skabe et værk, der skildrer tabet af virkeligheden gennem dans. I en mosaik af hvirvlende avispapir og kroppe inviterer forestillingen publikum ind i et drømmeagtigt univers, hvor det hele tiden føles som om virkeligheden er lige ved at blive opløst. Scenografien er i konstant bevægelse, og de to artister kæmper for at følge med, for at tilpasse sig forandringerne. Ligesom vi ude i virkeligheden hele tiden må forsøge at følge med tidens forandringer.


PRODUCED BY COMPAGNIE LES CHOSES DE RIEN


Køb billet

Spilleperiode
17. - 18. maj 2017

Scene Aarhus Teater

Varighed 70 min.

TID KL. 20

PRIS (A) 95 - 150 KR.

ALDER FRA 14 ÅR

SPROG INTET SPROG


INSTRUKTION BORIS GIBE & FLORENT HAMON

MEDVIRKENDEBORIS GIBE & TIZIANO LAVORATORNOVI

LYD & LYS NICOLAS GASTARD

REGISSØR JÖRN ROESING

DRAMATURGI ELSA DOURDET

KOREOGRAFI PIERGIORGIO MILANO, FLORENT BERGAL, BEN FURY, CÉLINE ZORDIA, GASPARD GILBERT, THOMAS COTEREAU, MARINETTE JULLIEN OG MORGAN ROMAGNY

FOTO DAMIR ZIZIC

PRODUCERET AF COMPAGNIE LES CHOSES DE RIEN (FR)

Bagom

Den originale franske titel på forestillingen "Bienheureux sont ceux qui rêvent debout dans marcher sur leurs vies", kan oversættes til "Velsignet være de, der drømmer stående på lette fødder” på dansk.