DK EN

B (CH)

AUDIOWALK GENNEM ET MODERNE SNEHVIDE LANDSKAB


EN LABYRINT AF DØDELIGHED

B er en installation, hvor tilskueren går alene fra rum til rum udstyret med et par hovedtelefoner. Store forladte haller. Mørket i skoven. Dværgenes beskidte gamle senge. Et smæld, et knas, en stemme der hvisker. Akkompagneret af dufte, lyde og lyseffekter, vil publikum opdage de afgrundsdybe, skjulte og moderne sider af Snehvide. B, der er baseret på Brødrende Grimm’s eventyr, fortæller historien om overgangen fra barn til voksen, afhængigheden af skønhed, og mødet med døden. I denne produktion, er historien ikke bare genfortalt. Publikums fantasi får mulighed for at interagere med de iscenesatte værelser og lyde i en nærmest svævende mellemliggende verden.


ET DYSTOPISK EVENTYR

Eventyret om Snehvide handler om overgangen fra barndom til voksenliv. I det klassiske eventyr synes der at være noget, som konstant balancerer mellem to modsætninger: liv/død, luksus/fattigdom, uberørt/uren. Installationens narrative rammer er skabt ud fra disse modsætninger. Det schweiziske kompagni Trickster-p’s audiowalk er ikke en typisk audioguide, som man kender fra diverse museumsbesøg, men snarere en slags tur gennem de mest intime og skjulte aspekter af eventyret selv, i et nyt og nærmest dystopisk univers.


Produceret af Trickster-pKøb billet

Spilleperiode
18. - 21. maj 2017

Scene Teatret Svalegangen

Varighed 20 min.

TID

18. maj, fra 16.00 -19.00

19. maj, fra 16.00 -19.00

20. maj, fra 13.00 -16.00

21. maj, fra 13.00 -16.00


PRIS (B) 75 - 110 KR.

ALDER FRA 12 ÅR

SPROG ENGELSK, DANSK, FRANSK, TYSK ELLER ITALIENSK


KONCEPT OG REALISERING CRISTINA GALBIATI OG ILIJA LUGINBÜHL

DRAMATURG SIMONA GONELLA

STEMMER DANSK VERSION BODIL ALLING AND MARIE LA COUR

DESIGN MIKE BROOKES

LYD LUIS FERNANDEZ

ORIGINAL MUSIK LUIS FERNANDEZ

REDIGERING LARA PERSIA

OVERSÆTTELSE SVEN ØRNØ

FOTO CCRZ

PRODUCERET AF TRICKSTER-P (CH)

CO-PRODUKTION TRICKSTER-P / MIGROS-KULTURPROZENT / TEATRO SOCIALE BELLINZONA / THEATER CHUR / FAR° FESTIVAL DES ARTS VIVANTS, NYON / SCHLACHTHAUS THEATER BERN / TAK THEATER LIECHTENSTEIN, SCHAAN

Pro Helvetia

Installation er blevet til med støtte fra Pro Helvetia

REPLIK"Nu ligger jeg i et mærkeligt rum, på en seng, der er ikke min. Der er ikke noget bag mine lukkede øjenlåg, kun en ensartet rød farve. Jeg lytter til den bankende lyd af mit hjerte, langsomt, meget langt væk. Kom, vi kan gå nu "

Bagom

Titlen "B" kommer fra det italienske navn for Snehvide, Biancaneve, og er anden del af en trilogi dedikeret til eventyr fra det schweiziske kompagni Trickster-p. "B" er udviklet på samme måde som første del af trilogien "H. G." (baseret på Hans og Grete eventyret) som en rum for rum installation, hvor tilskueren går gennem en række rum alene kun udstyret med hovedtelefoner. "H.G" kunne opleves på ILT09 Festivalen.