DK EN

Join us!

Her på siden kan du finde forskellige muligheder for at blive en del af festivalen. 


Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så kontakt endelig vores frivilligkoordinator. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Frivilligkoordinator


Ditte Bichel

frivillig@iltfestival.dk

tlf. + 45 22 53 47 21

ILT Vært 2023

Er du vild med scenekunst? Og har du lyst til at hjælpe og netværke med de mange internationale kunstnere, der kommer til byen under ILT Festival 2023? Så er det dig vi søger! 

ILT festival afholdes i Aarhus d. 14.-18. juni 2023 , hvor alle byens teaterscener bliver fyldt med international scenekunst. Og vi leder lige nu efter frivillige, der har lyst til at være vært for de internationale scenekunstnere, der gæster festivalen.

VÆRTSROLLEN 

Som vært på ILT bliver du (sammen med en valgfri makker) den allervigtigste kontaktperson for 1-3 internationale scenekunstkompagnier. Opgaverne spænder bredt, men består bl.a. af at tage imod kompagnierne, når de ankommer, vise dem rundt i byen og sørge for, at alt spiller under deres forestillinger. 

Du får til gengæld mulighed for at opleve en masse fantastisk scenekunst fra hele verden under festivalen og kommer til at indgå i et stort frivilligfællesskab med sociale arrangementer.

”Som vært på ILT Festival mødte jeg en masse spændende mennesker og fik et godt sammenhold med de andre værter. Jeg lærte utrolig meget af at skulle hjælpe kompagnierne rundt i Aarhus i forbindelse med festivalen og fik erfaringer, som jeg har kunne bruge i mit videre arbejde inden for scenekunstbranchen.” – Yasmin Ben-Kisos, dramaturg og tidligere vært på ILT 2019

Lyder det som noget for dig, er du nysgerrig på mere eller har du spørgsmål? Så send en mail til vores frivilligkoordinator Ditte Bichel på frivillig@iltfestival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

ILT Frivillig

Uden frivillige, ingen festival!

Vi skal bruge et stærkt hold af frivillige til at hjælpe os med bl.a. barvagter, billettering og publikumsservicering og information. Der kommer mere information om frivilligeopgaver i løbet af foråret, men du er meget velkommen til at sende en mail til vores frivilligkoordinator Ditte allerede nu, hvis du har lyst til at være en del af vores fantastiske frivillige-korps.