DK EN
Spilleperiode
25. - 26. maj 2019

Scene Havnepladsen

TID
LØR. 12.00 - 21.30 (konstruktion)
LØR. 21.30 (performativ ceremoni),
SØN. 10.00-16.00 (installation),
SØN. 16.00-18.00 (performativ nedtagning)
PRIS GRATIS
ALDER ALLE

Monumental Construction - Aarhus Edition (FR)

Under dette års ILT Festival inviteres byens borgere, store som små, til at arbejde sammen om at bygge et gigantisk og visuelt imponerende monument af pap, der er specielt designet til Aarhus og ILT Festivalen, og på den måde skabe en ny by inde i byen.

Det spektakulære udendørs scenekunstprojekt, MONUMENTAL CONSTRUCTION – AARHUS EDITION af franske Olivier Grossetête samler byens borgere om et fælles kunstnerisk projekt for både unge og gamle og gør det muligt for alle uanset køn, alder, religion, social status, etnisk baggrund, samt fysisk evne at skabe noget storslået sammen. Fordi sammen kan vi flytte bjerge ... eller i det mindste en monumental papkonstruktion, der måler næsten 20 meter høj og vejer mere end 1 ton.

STORSLÅET OPFØRELSESCEREMONI OG FÆLLES NEDRIVNING
Byen omdannes til en scene, når monumentet i fællesskab samles og rejses af byens borgere og kulminerer i en smuk ceremoni på Havnepladsen lørdag aften iscenesat særligt til Aarhus.
Alle byens borgere - børn og voksne - inviteres også til at hjælpe med nedrivningen dagen efter. Det symbolske destruktionsøjeblik er lige så underholdende og involverende som selve byggeprojektet. Kom og vær med!

Produceret af Olivier Grossetête og ILT Festivalen


Vil du være med?

Vil du være med til at bygge et gigantisk papmonument midt i byen under ILT Festivalen? Vi søger deltagere til bygge-workshops i dagene op til festivalen.

MONUMENTAL CONSTRUCTION - AARHUS EDITION er et deltagelsesprojekt, som er 100% afhængig af offentlighedens opbakning. Projektet går ud på at bygge et monument af papkasser og brun tape.

Alle kan være med uanset alder og man får instruktion og vejledning undervejs i at skære, klippe og tape papkasser sammen som til slut bliver et imponerende forhistorisk monument, der skal rejses på Havnepladsen under ILT Festivalen.

TIDSPUNKTER

MANDAG 20. MAJ
KL. 9-12 FULDT BOOKET
KL. 13-17 FULDT BOOKET
TIRSDAG 21. MAJ
KL. 9-12 & KL. 18-22
ONSDAG 22. MAJ
KL. 9-12 & KL. 18-22
TORSDAG 23. MAJ
KL. 9-12 & KL. 13-17
FREDAG 24. MAJ
KL. 9-12
LØRDAG 25. MAJ
KL. 12-21.30 (vær med til at rejse monumentet)


TILMELDING

Tilmeld dig en eller flere workshops ved at sende en mail til info@iltfestival.dk