Til top

Ignorance

The Old Trout Puppet Workshop (CAN)

 

Spiller på Åbne Scene / Godsbanen

Lørdag d. 30. maj kl. 20
Søndag d. 31. maj kl. 20

Prisgruppe A - 150 kr. / 90 kr.

Dukkedokumentar om lykkens evolution
Er du glad? Alle burde være glade. Lykken er hele meningen med vores eksistens. Alligevel viser nyere sociologiske undersøgelser, at de fleste mennesker kun oplever lejlighedsvise øjeblikke af tilfredshed - og når de gør, så bekymrer de sig med det samme over, at glædesfølelsen forsvinder ca. 23 sekunder efter, de har opdaget den. Den gennemsnitlige person oplever faktisk kun fjorten og et halvt minut af ægte lyksalighed i løbet af hele deres levetid.

Hvad er gået galt? Hvordan er lykken gledet fra os? Og hvordan får vi den tilbage igen? Disse spørgsmål forsøger IGNORANCE at besvare i en storslået dukkeforestilling for voksne.

Forestillingen foregår i en hule - okay, egentlig ikke en hule, den foregår i et teater, men i virkeligheden er der ikke så stor forskel. Scenen er oplyst af et bål - bare rolig, det er ikke ægte - der kaster flimrende skygger over et mærkeligt primitivt ritual. Ved hjælp af sten, grene og knogler fortælles om den lyksalige oprindelse af urmennesket, og hvordan vores hjerner har udviklet sig til de hæslige lykkesugende parasitter, de er i dag. Stykket kræser om hvorfor, vi som mennesker ikke er glade og hvordan vi løser dette problem uden at ty til alkohol, rusmidler eller at få foretaget det hvidesnit i jagten på lykkefølelsen.

KØB BILLET
»Uvidenhed er lykke«

The Calgary Herald

Pressen skrev
"Det kræver en helt særlig gruppe af skabere, kunstnere og instruktører, for at få mig til at føle så stærkt for to stykker træ, en paryk og en pind"

PLANK Magazine.

Hvor
Åbne Scene / Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
se trailer

Om Ignorance

Stykket er en såkaldt ’Open Creation’ og hele forestillingen er blevet skrevet på nettet, hvor alle, der har haft lyst, har kunnet kommentere, kritisere og bidrage til stykket

Medvirkende

Viktor Lukawski, Pityu Kenderes, Pete Balkwill & Judd Palmer som fortæller

Bag forestillingen

Instrueret af The Old Trout Puppet Workshop

Dukkemagere Pete Balkwill, Juanita Dawn, Nicolas Di Gaetano, Jen Gareau, Pityu Kenderes, Deneen McArthur, Judd Palmer & Clunk Puppet Lab (Jonathan Davis, Kyla Read & Shawna Reiter)

Animation af Paul Dutton med assistance af Sitji Chou, Jessi Schroeyers-Frederick & Tyler Lemermeyer

Lysdesign af Cimmeron Meyer

Lyddesign af Trevor Leigh

Scenografi The Old Trout Puppet Workshop

Sprog

Forestillingen bliver opført på engelsk

Alder

Fra 16 år

Varighed

73 min.
Støttes af
Forestillingen støttes af
Banff Centre for the Arts
Quickdraw

Animation Society
Mere om
The Old Trout Puppet Puppet Workshop

Læs mere på www.theoldtrouts.org