DK EN

Samtykkeerklæring til nyhedsbreve

Sådan bruger vi dine oplysninger
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi dit navn og din mailadresse. Oplysningerne bruger ILT Festivalen til at informere om aktiviteter, tilbud på forestillinger, konkurrencer og andre gode nyheder fra ILT Festivalen via mail. Vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver disse oplysninger, og at vi kun bruger dem til markedsføring af ILT Festivalens produkter og aktiviteter. Dine oplysninger opbevares sikkert i vores database, der udbydes af en ekstern leverandør, som vi har en databehandleraftale med.

Vi bruger også nyhedsmails til statistik og i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Du vil kun blive kontaktet direkte fra ILT Festivalen, aldrig fra sponsorer eller samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din mailadresse til nogen af disse. Undertiden vil vi muligvis sende dig information og relevante tilbud om teaterproduktioner eller kulturtilbud, som ILT Festivalen er medproducent af og som opføres andre steder og på andre tidspunkter end på ILT Festivalen.

Generel information om ILT Festivalens behandling af kundeoplysninger findes her. Du bør læse den generelle information, inden du giver dit samtykke.

Jeg giver hermed samtykke til, at ILT Festivalen kontakter mig via mail med markedsføring.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du gøre det via afmeld-linket, der findes i toppen af alle nyhedsbreve, eller via knappen øverst på denne side.

Senest revideret den 19.07.2018