DK EN

Bliv frivillig

På denne side kan du tilmelde sig som frivillig på ILT Festival.

International scenekunstfestival i Aarhus 23. - 26. maj 2019.

Vil du være med til lave
ILT Festival?

ILT Festival er en international scenekunstfestival arrangeret af Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Teatret Gruppe 38. Hvert andet år fyldes Aarhus’ scener og byrum med forrygende international scenekunst og fra den 23. – 26. maj 2019 går det løs igen.

Festivalen markerer i år sit 10-års jubilæum med det største festivalprogram nogensinde med internationale kompagnier fra hele verden og en stor udendørs festivalplads midt i byen.

UDEN FRIVILLIGE - INGEN FESTIVAL

En festival af dette format har brug for frivillige hjælpere og vi vil rigtig gerne have dig med på holdet. Du er som frivillig en utrolig vigtig del af festivalen, da du er med til at få det hele til at fungere. Samtidigt er du festivalens ansigt udadtil og med til at sikre at både teatre og publikum får den bedst mulige oplevelse.

Der kommer til at være mange forskelligartede opgaver, såsom at hjælpe kompagnierne med opsætning og nedtagning i forbindelse med forestillingerne, billettering samt forskellige opgaver knyttet til festivalpladsen. Du skal gerne kunne afsætte min. 8 timer i løbet af festivalen.

Så er du fyldt 18 år og har du lyst til at være med på holdet bag landets største internationale scenekunstfestival, så send en mail til vores frivilligkoordinator Amalie Niemann på amalie@iltfestival.dk. Så kontakter vi dig og finder sammen ud af, hvilke opgaver der passer allerbedst til dig.

Vi håber rigtig meget, at vi ses til ILT Festival 2019!

Projekt- og frivilligkoordinator


Amalie Elm Niemann
amalie@iltfestival.dk