DK EN

Bliv frivillig

På denne side kan du tilmelde sig som frivillig på ILT Festival.

International scenekunstfestival i Aarhus 27. - 30. maj 2021.

Vil du være med til lave ILT Festival?

ILT Festival er en international scenekunstfestival arrangeret af Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Teatret Gruppe 38. Hvert andet år fyldes Aarhus’ scener og byrum med forrygende international scenekunst og fra den 27. – 30. maj 2021 går det løs igen.

UDEN FRIVILLIGE - INGEN FESTIVAL


En festival af dette format har brug for frivillige hjælpere, og vi vil rigtig gerne have dig med på holdet. Du er som frivillig en utrolig vigtig del af festivalen, da du er med til at få det hele til at fungere. Samtidig er du festivalens ansigt udadtil og med til at sikre at både teatre og publikum får den bedst mulige oplevelse.

Der kommer til at være mange forskelligartede opgaver, såsom at hjælpe kompagnierne med opsætning og nedtagning i forbindelse med forestillingerne, billettering samt forskellige opgaver knyttet til festivalpladsen. Du skal gerne kunne afsætte min. 8 timer i løbet af festivalen.

Så er du fyldt 18 år og har du lyst til at være med på holdet bag landets største internationale scenekunstfestival, så send en mail til vores frivilligkoordinator Signe Sandvej på frivillig@iltfestival.dk. Så kontakter vi dig og finder sammen ud af, hvilke opgaver der passer allerbedst til dig.

Vi håber rigtig meget, at vi ses til ILT Festival 2021!

Frivilligkoordinator


Signe Sandvej
frivillig@iltfestival.dk